+38 067-938-61-49
+38 098-950-46-46
0
0

Ваш кошик порожній :(

Ультразвукове чищення латунних гільз

Ультразвукове чищення латунних гільз вигідно відрізняється від механічного чищення за допомогою круглих сталевих щіток. При механічному чищенні капсульних гнізд йде механічне стирання як нагару, так і латуні - матеріалу гільзи. Можна використовувати електроінструмент – дриль.

При цьому потрібні навички для «ніжного» чищення. Інакше капсульне гніздо буде розбите і гільза стане непридатною для подальшого використання. У будь-якому випадку термін служби гільзи скорочуватиметься. Інша справа – ультразвукове очищення гільз. Правильно підібраний миючий розчин і режим ультразвукового чищення тих чи інших гільз забезпечує повне збереження геометричних розмірів як капсульного гнізда, так і самої гільзи. Крім того, можна видалити пороховий нагар і з внутрішніх стінок гільзи, що механічно зовсім не просто.

При чищенні гільз в ультразвукій ванні застосовуються спеціальні безкислотні миючі розчини, які не піддають ерозії поверхню гільзи. Залежно від стану гільз можливе застосування і кислотних миючих розчинів. Але ця технологія поступається технології із застосуванням безкислотних миючих розчинів, але все одно набагато краща, ніж механічне чищення.

Після ультразвукового чищення гільз повністю видаляється нагар зовні та всередині. Гільзи сяють як нові (див. фото).

Якщо гільзи постійно чистити ультразвуком - їх термін служби продовжується в кілька разів.

Гільзи до ультразвукового чищення

Гільзи після чищення ультразвуком